Repescant el passat | Com ser docent i no deixar-hi la pell
682
post-template-default,single,single-post,postid-682,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Com ser docent i no deixar-hi la pell

Per tal de combatre la cultura de l’estrès que s’ha acabat implantant a les aules i substituir-la per la del benestar, els autors proposen un seguit de tècniques com la respiració conscient, la relaxació, la visualització i la consciència corporal.

>> Accediu a l’editorial GRAÓ

>> Aquiriu-lo a Amazon

 

image_pdfGenerar PDFimage_printVersió per imprimir


Translate »